Een fiets van Pelders tweewielers

Bent u op zoek naar een nieuwe of naar een tweedehands fiets of wilt u er een paar dagen lekker tussenuit op een gehuurde mountainbike of elektrische fiets, dan doet u er verstandig aan eens langs te gaan bij Pelders Tweewielers in Drunen. De fietswinkel die gevestigd is dichtbij het mooiste natuurgebied van Nederland; de Loonse en Drunense duinen. Een meer dan fantastische fietslocatie, met uitgezette fiets- en mountainbikepaden, waar u ongelooflijk zult genieten als u daar fietst.Een fiets huren of kopen

Bij Pelders Tweewielers kunt u voor een dag, maar ook voor een week fietsen huren. Dit zijn zowel comfortabele stadfietsen als stoere sportieve mountainbikes en kinderfietsen. Naast verhuur kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte fiets. We hebben een groot assortiment van bekende merken als Batavus, Sparta en Giant in onze showroom staan, maar ook via onze website krijgt u een goede indruk van datgene we u kunnen bieden. Zo hebben we bijvoorbeeld crosshybrides; de alleskunners onder de fietsen. Een fiets die al het goeds van een stadsfiets combineert met een mountainbike en een racefiets. Daarnaast verkopen we elektrische fietsen, kinderfietsen, stadsfietsen, mountainbikes en racefietsen.

Naast een grote voorraad aan nieuwe fietsen staan er ook diverse gebruikte fietsen in onze showroom. Dit zijn prima fietsen, die nog een flink aantal jaar uitstekend vooruit kunnen, dus er staat er vast eentje voor u tussen waar u een hele poos plezier van zult hebben.

Onderhoud & reparatie

Een fiets heeft natuurlijk onderhoud nodig en soms gaat er door gebruik wel eens wat kapot of krijgt u een lekke band. Ook dan staan we bij Pelders Tweewielers voor u klaar! In onze eigen werkplaats maken we uw fiets zo snel mogelijk weer als nieuw. Via de website kunt u eenvoudig online de reparatie aanmelden. Sommige zijn snel gemaakt terwijl u wacht, maar we streven er altijd naar uw fiets binnen twee werkdagen te repareren.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Blog

Fietsroutes in Drunen en omgeving

Wat is er mooier dan fietsend de Langstraat, gelegen midden in het Hart van Brabant te ontdekken? Dit gebied omvat onder meer Heusden, Loon op Zand, Drunen en Waalwijk en is een van de mooiste streken in Nederland, met zowel water en dijken, als kleigrond en ook stuifzand. De Loonse- en Drunense Duinen is zelfs een van de meest uitgestrekte stuifzandgebieden van West-Europa met een oppervlakte van maar liefst 7.000 voetbalvelden. In de Langstraat zijn vele bijzondere fietsroutes uitgezet en we zetten er drie voor u op een rijtje.

Hoe weet ik welke fiets bij mij past?

Op het moment dat u het besluit neemt een nieuwe fiets aan te schaffen, volgt vrijwel direct de vraag welke fiets het beste bij u past. Er zijn tegenwoordig ontelbare mogelijkheden om uit te kiezen en soms is het moeilijk door de bomen het bos te zien. Wordt het een stadsfiets, een transportfiets of een moederfiets misschien? Wordt het een fiets voor sportieve uitjes of eentje om wedstrijden mee te kunnen rijden? En gaat u voor een fiets met of zonder trapondersteuning? Al met al koopt u een nieuwe fiets niet zomaar. Om u te helpen bij een juiste keuze, leest u hier een drietal vragen die u uzelf kunt stellen en die een definitief besluit eenvoudiger maken.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08.30- 18.30
Woensdag:  08.30- 18.30
Donderdag:  08.30- 18.30
Vrijdag:  08.30- 18.30
Zaterdag:  08.30- 17.00
Zondag:  Gesloten
 


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering