Een fiets van Pelders tweewielers

Bent u op zoek naar een nieuwe of naar een tweedehands fiets of wilt u er een paar dagen lekker tussenuit op een gehuurde mountainbike of elektrische fiets, dan doet u er verstandig aan eens langs te gaan bij Pelders Tweewielers in Drunen. De fietswinkel die gevestigd is dichtbij het mooiste natuurgebied van Nederland; de Loonse en Drunense duinen. Een meer dan fantastische fietslocatie, met uitgezette fiets- en mountainbikepaden, waar u ongelooflijk zult genieten als u daar fietst.Een fiets huren of kopen

Bij Pelders Tweewielers kunt u voor een dag, maar ook voor een week fietsen huren. Dit zijn zowel comfortabele stadfietsen als stoere sportieve mountainbikes en kinderfietsen. Naast verhuur kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte fiets. We hebben een groot assortiment van bekende merken als Batavus, Sparta en Giant in onze showroom staan, maar ook via onze website krijgt u een goede indruk van datgene we u kunnen bieden. Zo hebben we bijvoorbeeld crosshybrides; de alleskunners onder de fietsen. Een fiets die al het goeds van een stadsfiets combineert met een mountainbike en een racefiets. Daarnaast verkopen we elektrische fietsen, kinderfietsen, stadsfietsen, mountainbikes en racefietsen.

Naast een grote voorraad aan nieuwe fietsen staan er ook diverse gebruikte fietsen in onze showroom. Dit zijn prima fietsen, die nog een flink aantal jaar uitstekend vooruit kunnen, dus er staat er vast eentje voor u tussen waar u een hele poos plezier van zult hebben.

Onderhoud & reparatie

Een fiets heeft natuurlijk onderhoud nodig en soms gaat er door gebruik wel eens wat kapot of krijgt u een lekke band. Ook dan staan we bij Pelders Tweewielers voor u klaar! In onze eigen werkplaats maken we uw fiets zo snel mogelijk weer als nieuw. Via de website kunt u eenvoudig online de reparatie aanmelden. Sommige zijn snel gemaakt terwijl u wacht, maar we streven er altijd naar uw fiets binnen twee werkdagen te repareren.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Blog

Hoe weet ik welke fiets bij mij past?

Op het moment dat u het besluit neemt een nieuwe fiets aan te schaffen, volgt vrijwel direct de vraag welke fiets het beste bij u past. Er zijn tegenwoordig ontelbare mogelijkheden om uit te kiezen en soms is het moeilijk door de bomen het bos te zien. Wordt het een stadsfiets, een transportfiets of een moederfiets misschien? Wordt het een fiets voor sportieve uitjes of eentje om wedstrijden mee te kunnen rijden? En gaat u voor een fiets met of zonder trapondersteuning? Al met al koopt u een nieuwe fiets niet zomaar. Om u te helpen bij een juiste keuze, leest u hier een drietal vragen die u uzelf kunt stellen en die een definitief besluit eenvoudiger maken.

CORONA UPDATE

Wij helpen u graag op afspraak en online Beste klant, Yess!! onze deuren mogen weer een klein stukje open! U kon al terecht voor reparaties aan de fiets en het afhalen van bestellingen. Nu mag u ook weer op afspraak komen kijken voor fietsen, onderdelen en asseccoires. Uiteraard gaat dit alles volgens de richtlijnen van het RIVM. Online winkelen blijft natuurlijk ook beschikbaar evenals het plannen van een reparatie in onze reparatieplanner. Bel of mail ons voor een afspraak! Telefoonnummer 0416-666580 e-mail: info@pelders-tweewielers.nl

Een fiets huren

Nederland is een prachtig land en de beste manier om dit te ontdekken, is per fiets. Door het hele land liggen uitgestrekte fietsroutes, die het mogelijk maken op plekken te komen waar je met de auto niet komen mag en met het zonnetje op de schouders, geeft fietsen het ultieme gevoel van vrijheid. Of je dat nu alleen doet, met zn tween of met het hele gezin. Zo af en toe eens een keertje op een zondagmiddag, of meerdere dagen achter elkaar tijdens een vakantie. Nu kunt u natuurlijk zelf fietsen meenemen, maar dit is best een heel gedoe en het is vaak een stuk gemakkelijker om lokaal een fiets te huren en zo de omgeving te verkennen.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08.30- 18.30
Woensdag:  08.30- 18.30
Donderdag:  08.30- 18.30
Vrijdag:  08.30- 18.30
Zaterdag:  08.30- 17.00
Zondag:  Gesloten
 


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering