Een fiets huren

Nederland is een prachtig land en de beste manier om dit te ontdekken, is per fiets. Door het hele land liggen uitgestrekte fietsroutes, die het mogelijk maken op plekken te komen waar je met de auto niet komen mag en met het zonnetje op de schouders, geeft fietsen het ultieme gevoel van vrijheid. Of je dat nu alleen doet, met zn tween of met het hele gezin. Zo af en toe eens een keertje op een zondagmiddag, of meerdere dagen achter elkaar tijdens een vakantie. Nu kunt u natuurlijk zelf fietsen meenemen, maar dit is best een heel gedoe en het is vaak een stuk gemakkelijker om lokaal een fiets te huren en zo de omgeving te verkennen.De omgeving verkennen op de fiets

De omgeving van Drunen in Noord-Brabant bijvoorbeeld. Hier vindt u onder meer het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, een ruim 3500 hectare groot park met immense zandverstuivingen en ruisende naaldbomen. Door het hele gebied zijn mooie fietspaden aangelegd en er zijn speciale routes voor mountainbikers uitgezet. Midden op deze mountainbikeroute ligt een heuse dassenburcht, redelijk uniek voor Nederland. Ook is Drunen een goede uitvalsbasis voor een stadsbezoek aan ’s-Hertogenbosch of Tilburg. Steden waar het voor fietsers goed toeven is, vanwege de speciale fietsvoorzieningen die hier getroffen zijn. Parkeer uw fiets direct in de buurt van de St. Janskathedraal, een prachtig staaltje Brabantse gotiek, en bekijk de bijna 100 luchtboogbeelden op de 16 luchtbogen van de kathedraal. Op Wikipedia vindt u een uitleg van alle beelden. Strijk daarna neer op een gezellig terras en geniet!

Van stadsfiets tot mountainbike

Bij ons, Pelders Tweewielers in Drunen, bent u op het juiste adres om een voor u geschikte fiets te huren. Er staan verschillende soorten huurfietsen voor u klaar, die u zowel per dag als per week kunt huren. Zo verhuren we ‘gewone’ stadsfietsen, diverse elektrische fietsen en natuurlijk ook mountainbikes. U reserveert uw fiets(en) eenvoudig HIER via deze website. Dus bent u van plan om voor een of meer dagen het prachtige Noord-Brabant in de omgeving van Drunen te bezoeken, twijfel dan niet over uw vervoersmiddel en huur gemakkelijk een fiets! Het zal u zeker bevallen!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Blog

Hoe weet ik welke fiets bij mij past?

Op het moment dat u het besluit neemt een nieuwe fiets aan te schaffen, volgt vrijwel direct de vraag welke fiets het beste bij u past. Er zijn tegenwoordig ontelbare mogelijkheden om uit te kiezen en soms is het moeilijk door de bomen het bos te zien. Wordt het een stadsfiets, een transportfiets of een moederfiets misschien? Wordt het een fiets voor sportieve uitjes of eentje om wedstrijden mee te kunnen rijden? En gaat u voor een fiets met of zonder trapondersteuning? Al met al koopt u een nieuwe fiets niet zomaar. Om u te helpen bij een juiste keuze, leest u hier een drietal vragen die u uzelf kunt stellen en die een definitief besluit eenvoudiger maken.

CORONA UPDATE

Wij helpen u graag op afspraak en online Beste klant, Yess!! onze deuren mogen weer een klein stukje open! U kon al terecht voor reparaties aan de fiets en het afhalen van bestellingen. Nu mag u ook weer op afspraak komen kijken voor fietsen, onderdelen en asseccoires. Uiteraard gaat dit alles volgens de richtlijnen van het RIVM. Online winkelen blijft natuurlijk ook beschikbaar evenals het plannen van een reparatie in onze reparatieplanner. Bel of mail ons voor een afspraak! Telefoonnummer 0416-666580 e-mail: info@pelders-tweewielers.nl

Een fiets van Pelders tweewielers

Bent u op zoek naar een nieuwe of naar een tweedehands fiets of wilt u er een paar dagen lekker tussenuit op een gehuurde mountainbike of elektrische fiets, dan doet u er verstandig aan eens langs te gaan bij Pelders Tweewielers in Drunen. De fietswinkel die gevestigd is dichtbij het mooiste natuurgebied van Nederland; de Loonse en Drunense duinen. Een meer dan fantastische fietslocatie, met uitgezette fiets- en mountainbikepaden, waar u ongelooflijk zult genieten als u daar fietst.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08.30- 18.30
Woensdag:  08.30- 18.30
Donderdag:  08.30- 18.30
Vrijdag:  08.30- 18.30
Zaterdag:  08.30- 17.00
Zondag:  Gesloten
 


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering