Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Pelders Tweewielers is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Pelders Tweewielers of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Pelders Tweewielers worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Pelders Tweewielers heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Pelders Tweewielers links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Pelders Tweewielers van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Pelders Tweewielers 2020.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08.30- 18.30
Woensdag:  08.30- 18.30
Donderdag:  08.30- 18.30
Vrijdag:  08.30- 20.00
Zaterdag:  08.30- 17.00
Zondag:  Gesloten
 
Vanaf 1 mei 2020 zijn we volledig beschikbaar vanaf onze nieuwe winkel in Drunen (voormalig pand Van Asten Rijwielen)


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering