Garantie en verzekeringen

Bij Pelders Tweewielers laten we je zorgeloos fietsen, en helpen je met advies, garantie en verzekeringen. Wij bieden niet alleen hoogwaardige fietsen van topmerken, maar we staan daarom ook klaar om je te adviseren en te ondersteunen. Jij beslist zelf welke uitgebreide garantie- en verzekeringsopties jij kiest. Hier lees je meer over hoe we je helpen om met een gerust hart te fietsen.

Kwaliteitsgarantie voor jouw fiets

Bij Pelders Tweewielers streven we naar de hoogste normen in kwaliteit. Onze fietsen zijn met zorg geselecteerd en ondergaan strenge controles voordat ze onze showroom verlaten. Op jouw nieuwe fiets zijn de garantievoorwaarden van de fabrikant van toepassing. Naast de standaard fabrieksgarantie bieden wij de verlengde SOG-garantie aan op e-bikes en gebruikte e-bikes. Dit staat voor Service, Onderhoud en Garantie. Hierbij heb je de mogelijkheid de garantie op jouw gekochte e-bike te verlengen tot 5 jaar! Op je reparaties krijg je drie maanden garantie. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, staan we voor je klaar om het snel en efficiënt op te lossen.

Uitgebreide service en onderhoud

Een goed onderhouden fiets gaat langer mee. Daarom bieden wij professioneel service- en onderhoudsdiensten voor jouw fiets. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat je fiets in topconditie blijft. Regelmatig onderhoud kan ook problemen voorkomen en de levensduur van je fiets verlengen.

Deskundig advies op maat

Ons team staat klaar om je deskundig advies op maat te geven. Of je nu vragen hebt over garantie, verzekeringen, of gewoon op zoek bent naar de perfecte fiets, wij zijn er om je te helpen. We begrijpen dat elke fietser unieke behoeften heeft en we zorgen ervoor dat je de juiste ondersteuning krijgt.
Bij Pelders Tweewielers draait alles om jouw fietsplezier en gemoedsrust. We nodigen je uit om onze showroom te bezoeken en met ons te praten over garanties, verzekeringen en al je fietsbehoeften. Samen zorgen we voor de beste fietservaring!

Fietsverzekeringen voor jouw gemoedsrust

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en daarom bieden wij uitgebreide fietsverzekeringen aan. Of je nu je fiets wilt beschermen tegen diefstal, schade of pech onderweg, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Onze verzekeringen bieden gemoedsrust, zodat je altijd met een gerust hart kunt fietsen.

Aangesloten bij gerenommeerde verzekeraars

Wij werken samen met gerenommeerde verzekeraars om de juiste dekking te bieden voor jouw fiets. Onze partners begrijpen de unieke behoeften van fietsers en bieden op maat gemaakte verzekeringen. Zo ben je goed beschermd, waar je ook fietst.

Wij bieden jou de beste fietsverzekeringen aan:

King fietsverzekeringen: www.kingpolis.nl
Enra fietsverzekeringen: https://www.enra.nl
Fietszeker fietsverzekeringen: http://www.fietszeker.nu


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Shimano Service Center