WELKE TOOLS ONDERWEG NIET MOGEN ONTBREKEN


WELKE TOOLS ONDERWEG NIET MOGEN ONTBREKEN


Maakt u graag langere dagtochten, een weekendtrip met bepakking op de fiets of zelfs een vakantie met de e-bike? Zeker tijdens langere tochten is het de moeite waard om een kleine toolkit bij u te hebben, zodat u in korte tijd kleine problemen zelf kunt herstellen.

Wat u moet inpakken in uw rugzak of zadeltas.

  • Een zogenaamde multitool (ook wel multifunctioneel gereedschap) met verschillende inbus- en torxsleutels, evenals schroevendraaiers, kettingtangen en spaaksleutel. U kunt daarmee snel een losse schroef aandraaien en bent zelfs voorbereid als de ketting breekt.
  • Een steeksleutel. Meestal is een 15 millimeter steeksleutel voldoende voor doorsnee fietsen.
  • Een bandenlichter om de band te verwijderen, bijvoorbeeld als u de band moet plakken.
  • Een bandenplaksetje met alle benodigdheden: een schuurpapiertje, plakkertjes en solutie.
  • Als u meerdere dagen op fietsreis bent, is het de moeite waard om een vervangende band mee te nemen.
  • Een minipomp waarmee u uw banden in een mum van tijd kunt pompen.

 Om de juiste tool voor onderweg te vinden, kunt u uw dealer om advies vragen. U bepaalt uiteindelijk zelf met welke gereedschappen of multitool u op pad gaat.

 Zorg ervoor dat u uw e-bike regelmatig onderhoudt, zodat problemen zich niet voordoen en u vooral kunt genieten van uw geliefde e-bike.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Beste klant, Yess!! onze deuren mogen weer een klein stukje open! U kon al terecht voor reparaties aan de fiets en het afhalen van bestellingen. Nu mag u ook weer op afspraak komen kijken voor fietsen, onderdelen en asseccoires. Uiteraard gaat dit alles volgens de richtlijnen van het RIVM. Online winkelen blijft natuurlijk ook beschikbaar evenals het plannen van een reparatie in onze reparatieplanner. Bel of mail ons voor een afspraak! Telefoonnummer 0416-666580 e-mail: info@pelders-tweewielers.nl

The people that know your bike best...

Of u uw fiets nu gebruikt voor sport, voor woon-werkverkeer of recreatie, een betrouwbare fietsservice is essentieel om ervoor te zorgen dat u blijft genieten van uw fiets. Regelmatige fietsservice door professionals verhoogt de levensduur van uw fiets evenals uw rijplezier. Het helpt ook onverwachte, vermijdbare servicekosten te voorkomen. 

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08.30- 18.30
Woensdag:  08.30- 18.30
Donderdag:  08.30- 18.30
Vrijdag:  08.30- 18.30
Zaterdag:  08.30- 17.00
Zondag:  Gesloten
 


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering