Ons team

De mensen van Pelders Tweewielers Drunen

De mensen van Pelders Tweewielers in Drunen zijn fietsspecialisten. Fietsen van elk type kennen we door en door. In onze ruime showroom krijg je eerlijke uitleg over de fiets die past bij jou en waarvoor je 'm gaat gebruiken. Wij leveren zowel nieuwe fietsen als occasions. Onze monteurs zijn fietstechneuten. In de werkplaats zorgen zij voor service en reparatie van elk rijwiel. Met Pelders fiets je goed!

Specialisten

Op deze teampagina maak je alvast kennis met de specialisten van Pelders. Je vindt onze showroom en werkplaats op Grotestraat 231 in Drunen. Dus heb je een technische vraag over je fiets? Ben je toe aan een nieuwe fiets, bijvoorbeeld omdat je wilt overschakelen op elektrisch? Zoek je een mountainbike die jou laat presteren in elk terrein? Of een voordelige stevige schoolfiets? Binnenlopen bij Pelders Tweewielers in Drunen is een goed idee!

 

Marianne - advies, bikefitting en verkoop

Marianne helpt je bij het vinden van jouw perfecte fiets

"Als we door de showroom lopen, krijg ik een goed beeld van jouw gebruiksdoel, budget en stijl. We hebben vele soorten om uit te kiezen. Zowel nieuw als gebruikt. Van toerfiets tot mountainbike. Van schoolfiets tot bakfiets. Van moederfiets tot omafiets.

Ook elektrische fietsen zijn een specialiteit. Ik vertel er je graag álles over. Jouw perfecte fiets stellen wij perfect af. Bikefitting heet dat. Let ook eens op ons ruime assortiment accessoires, onderdelen en onderhoudsmiddelen.

Het mooie van Pelders Tweewielers is, dat ons serviceniveau erg hoog is. Je rijdt straks naar huis op de fiets waar je écht plezier van hebt. Niet alleen vandaag. Maar ook over járen. Waar kan ik je mee helpen?"

 

Adriaan - advies, service en reparatie

Adriaan Pelders in de werkplaats 

 

Cobie - altijd op de afgesproken tijd onderweg

 

 

En natuurlijk onze monteurs....

Ze zijn nu nog druk aan het sleutelen in de werkplaats, maar we zetten ze binnenkort samen op de foto!

 

 

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Shimano Service Center