Werkplaats

Of u uw fiets nu gebruikt voor sport, voor woon-werkverkeer of recreatie, een betrouwbare fietsservice is essentieel om ervoor te zorgen dat u blijft genieten van uw fiets. Regelmatige fietsservice door onze professionals verhoogt de levensduur van uw fiets evenals uw rijplezier. Het helpt ook onverwachte, vermijdbare servicekosten te voorkomen. 

Maak hier uw werkplaatsafspraak >>


Waarom Shimano Service Center?

Bij een Shimano Service Center krijgt u uitstekende fietsonderhoud van de mensen die uw fiets het beste kennen. U hoeft zich nooit zorgen te maken over kwaliteit, betrouwbaarheid of veiligheid. We doen er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om goed voor uw fiets te zorgen. Vraag ons alles. We zijn altijd blij om te helpen en advies te geven. We tonen onze expertise in wat we voor u doen - elke keer weer.  Ons goed opgeleid team probeert u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Voor kleine reparaties hebben wij een “klaar terwijl u wacht” service.  Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u wachten tot de reparatie klaar is. Onze open werkplaats biedt u de mogelijkheid om mee te kijken en te overleggen met de monteur.

Wij streven ernaar uw fiets binnen 48 uur gerepareerd te hebben. Bij extreme drukte of bij langere levertijd van onderdelen zal dit niet lukken. We zullen in dat geval voor u naar een andere oplossing zoeken.

Tegen een geringe vergoeding is het ook mogelijk om uw fiets te halen en te brengen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Kosten ophalen & brengen fiets

Beste klant,

Gezien de steeds maar stijgende brandstofprijzen zijn wij genoodzaakt om voor het ophalen van uw fiets kosten in rekening te gaan brengen. 

Met ingang van 1 december 2021 bedragen de kosten voor het halen en brengen van uw fiets € 4.50 per rit, in een straal van 15 km. Buiten deze straal hanteren we een toeslag van € 0.25 per km.

We hopen op uw begrip.


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08.30- 18.30
Woensdag:  08.30- 18.30
Donderdag:  08.30- 18.30
Vrijdag:  08.30- 18.30
Zaterdag:  08.30- 17.00
Zondag:  Gesloten
 

Conform de huidige covid- richtlijnen is onze winkel en werkplaats vanaf 17 uur gesloten . Deze openingstijden gelden zolang de overheid deze maatregelen hanteert. Wij vragen hiervoor uw begrip!

 


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering