Werkplaats

Of u uw fiets nu gebruikt voor sport, voor woon-werkverkeer of recreatie, een betrouwbare fietsservice is essentieel om ervoor te zorgen dat u blijft genieten van uw fiets. Regelmatige fietsservice door onze professionals verhoogt de levensduur van uw fiets evenals uw rijplezier. Het helpt ook onverwachte, vermijdbare servicekosten te voorkomen. 

In verband met de lange levertijd van bepaalde onderdelen, de  vakantiedrukte en afwezigheid van monteurs in deze periode kunnen wij niet garanderen dat uw geplande reparatie op dezelfde dag klaar is. Wij hopen op uw begrip hiervoor


Waarom Shimano Service Center?

Bij een Shimano Service Center krijgt u uitstekende fietsonderhoud van de mensen die uw fiets het beste kennen. U hoeft zich nooit zorgen te maken over kwaliteit, betrouwbaarheid of veiligheid. We doen er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om goed voor uw fiets te zorgen. Vraag ons alles. We zijn altijd blij om te helpen en advies te geven. We tonen onze expertise in wat we voor u doen - elke keer weer.  Ons goed opgeleid team probeert u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Voor kleine reparaties hebben wij een “klaar terwijl u wacht” service.  Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u wachten tot de reparatie klaar is. Onze open werkplaats biedt u de mogelijkheid om mee te kijken en te overleggen met de monteur.

Wij streven ernaar uw fiets binnen 48 uur gerepareerd te hebben. Bij extreme drukte of bij langere levertijd van onderdelen zal dit niet lukken. We zullen in dat geval voor u naar een andere oplossing zoeken.

Tegen een geringe vergoeding is het ook mogelijk om uw fiets te halen en te brengen.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Shimano Service Center