BlogEen fiets huren

  • dinsdag 8 september, 2020

Nederland is een prachtig land en de beste manier om dit te ontdekken, is per fiets. Door het hele land liggen uitgestrekte fietsroutes, die het mogelijk maken op plekken te komen waar je met de auto niet komen mag en met het zonnetje op de schouders, geeft fietsen het ultieme gevoel van vrijheid. Of je dat nu alleen doet, met zn tween of met het hele gezin. Zo af en toe eens een keertje op een zondagmiddag, of meerdere dagen achter elkaar tijdens een vakantie. Nu kunt u natuurlijk zelf fietsen meenemen, maar dit is best een heel gedoe en het is vaak een stuk gemakkelijker om lokaal een fiets te huren en zo de omgeving te verkennen.

lees meer


Hoe weet ik welke fiets bij mij past?

Hoe weet ik welke fiets bij mij past?

  • maandag 20 april, 2020

Op het moment dat u het besluit neemt een nieuwe fiets aan te schaffen, volgt vrijwel direct de vraag welke fiets het beste bij u past. Er zijn tegenwoordig ontelbare mogelijkheden om uit te kiezen en soms is het moeilijk door de bomen het bos te zien. Wordt het een stadsfiets, een transportfiets of een moederfiets misschien? Wordt het een fiets voor sportieve uitjes of eentje om wedstrijden mee te kunnen rijden? En gaat u voor een fiets met of zonder trapondersteuning? Al met al koopt u een nieuwe fiets niet zomaar. Om u te helpen bij een juiste keuze, leest u hier een drietal vragen die u uzelf kunt stellen en die een definitief besluit eenvoudiger maken.

lees meer


Een fiets leasen

Een fiets leasen

  • zondag 8 december, 2019

Misschien wist u het nog niet maar naast leasen van een auto of huisraad kunt u ook een fiets leasen. Momenteel (2019) is het nog best lastig uit te leggen wat hiervoor voor kosten aan bijtelling in rekening worden gebracht, maar dat gaat per januari 2020 veranderen. Vanaf dat moment wordt een leasefiets met 7% bijtelling belast. Met andere woorden: iedereen die een fiets least, telt 7% van de cataloguswaarde op bij zijn of haar inkomen. Dit geeft duidelijkheid en maakt het leasen een stuk eenvoudiger.

lees meer


De elektrische fiets

De elektrische fiets

  • vrijdag 8 november, 2019

Een op de drie fietsen die in Nederland nieuw wordt gekocht, is tegenwoordig een E-bike oftewel een elektrische fiets. Het verschil tussen een gewone fiets en een elektrische is de trapondersteuning, die zorgt dat er lange afstanden kunnen worden afgelegd zonder al te veel inspanning. Hierdoor wordt erop uittrekken met de fiets een leuke bezigheid. Maar er zijn nog meer redenen die vaker fietsen aantrekkelijk maken. Wilt u weten welke? Lees dan snel verder.

lees meer


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08.30- 18.30
Woensdag:  08.30- 18.30
Donderdag:  08.30- 18.30
Vrijdag:  08.30- 20.00
Zaterdag:  08.30- 17.00
Zondag:  Gesloten
 
Vanaf 1 mei 2020 zijn we volledig beschikbaar vanaf onze nieuwe winkel in Drunen (voormalig pand Van Asten Rijwielen)


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering